Nyt forslag: Opkald plads i København efter Tommy Seebach

Flere politikere vil nu opkalde en plads eller vej efter Tommy Seebach.

Flere lokalpolitikere vil nu opkalde en plads på Frederiksberg efter den folkekære sanger. Familien glæder sig over nyheden.

‘Disco Tango’, ‘Krøller eller ej’ eller hvad med ‘Hip Hurra - Det’ Min Fødselsdag.’

Både unge som gamle kender Tommy Seebachs store bagkatalog af danske sange, og nu vil flere politikere på Frederiksberg gerne hylde Tommy Seebach ved at opkalde en plads eller vej i kommunen efter sangeren, skriver Frederiksberg Bladet. 

- Tommy Seebach er en del af vores fælles kulturarv. Han har sat sit præg på dansk musik i flere årtier, og hvis det ikke skulle være værd at fejre og udødeliggøre, hvad skulle så?, Jan E. Jørgensen, der er rådmand i Frederiksberg Kommune for Venstre til avisen.

Sammen med 2. viceborgmester Michael Vindfeldt (S) foreslår Jan E. Jørgensen, at Tommy Seebach får opkaldt en vej efter sig i Fuglebakkekvarteret, hvor Tommy Seebach selv boede.

Læs også

Tivoli fejrer 175 års fødselsdag med kæmpe parade i samarbejde med Disney

- Det var på Frederiksberg, at vi blev til en familie, og kvarteret havde derfor en helt særlig plads i hans hjerte. Tommy ville have været enormt stolt, og derfor er det naturligvis et projekt, vi kun kan støtte op om, skriver Seebach familien i en pressemeddelelse.

Læs også

Københavns Kommune vil dyrke blomster for 4,7 millioner: ‘Det er helt ude i skoven’

Frederiksberg Kommunalbestyrelse drøftede forslaget i mandags og har sendt forslaget til videre behandling i kommunens teknik- og miljøudvalg. 

 

Britt skulle sige farvel til sin kæreste i lufthavnen: 'Jeg er mundlam over folks egoistiske opførsel'

Oplevelser i København