Der bydes på lækre pizzaer og pasta hos Vapiano, der netop er åbnet i hjertet af København. Foto: Shutterstock

Restaurantkæden Vapiano byder alle pastahungrende københavnere indenfor, hvor deres første danske restaurant har slået dørene op i hjertet af København.

Italiensk mad er næsten altid en fornøjelse for ganen.

Hvad enten man er til bruschetta med lækre solmodne tomater, pizza eller ravioli, så er det bare noget med italiensk mad, der hvert år får tusindvis af danskere til at drage mod støvlelandet og indtage de lækre retter.

Men faktisk behøver man ikke at rejse de knap 2.000 kilometer til Rom for at sætte tænderne i de veltilberedte italienske klassikere.

Restaurantkæden Vapiano har nemlig netop slået dørene op i hjertet af København i det nyåbnede Tivoli Food Hall, hvor gæster kun skal gå få meter fra Hovedbanegården kan forkæle smagsløgene med al de italienske retter, som hjertet og maven kan begære.

Vapiano er centralt placeret i hjertet af København, lige over for Hovedbanegården. Foto: Vapiano

Det er restaurant nummer 200 på verdensplan, men den første restaurant af sin slags på dansk grund med udsigt til Vesterbrogade.

– Til vores første restaurant i København vandt vi en imponerende og prestigefyldt lokation med vidunderlig arkitektur. Den karakteristiske Vapiano-følelse møder virkelig dansk entusiasme her, og derfor er det det perfekte sted at fejre denne imponerende milepæl i vores udvidelse, siger Jochen Halfmann, der er administerende direktør for Vapiano.

Restauranten er da også imponerende med sin størrelse.

Der loves ægte italiensk mad lavet fra bunden på Vapianos restaurant. Foto: Vapiano

Med sine 1.200 kvadratmeter, og mere end 400 siddepladser fordelt på to etager, skulle der være god mulighed for at få et ledigt bord.

Maden på tallerknen byder på de klassiske italienske goder, der alle er lavet fra bunden, mens stemningen i restauranten vil være afslappet og hyggelig.

Kokkene i restauranten vil endda lave maden i et særligt indrettet showkøkken, hvor gæsterne kan følge maden fra køkkenet til bordet, og derfor venter der en lækker oplevelse for alle sanserne, lover restaurantens chef.

– Vi er glade og stolte over at kunne forkæle både Københavnere og gæster fra hele verden med vores friske
pasta, pizzaer, håndlavede salater og lækre dolci, siger Poul Cullura, der står for driften af den københavnske restaurant. 

Nu åbner den nye Nordhavnsvej endelig: Kør gennem tunnelen på rulleskøjter eller cykel