Madklubben lancerer nyt koncept på Nørrebro: Spis til du revner for 250 kroner

Der bydes på et overdådigt tag-selv bord, når Madklubben slår dørene op til deres Food Club i januar. Foto: Madklubben

Madklubben Nørrebro lacerer et helt nyt koncept under et nyt navn, hvor gæsterne må spise og drikke løs for kun 250 kroner.

 

Nogle dage nytter det bare ikke noget at stå foran gryderne derhjemme.

Hverken inspirationen eller lysten til at kokkerere aftensmaden er til at spore, og derfor må man til tider kaste håndklædet i ringen og bestille takeaway eller tage ud og spise på en helt almindelig hverdagsaften. 

Det er lige præcis den form for restaurantgæster, som Madklubben håber kommer forbi deres nye familierestaurant Food Club - tidligere Madklubben Nørrebro - hvor der bydes på lækker mad i buffet-form.

For kun 250 kroner pr. person på alle hverdage undtagen fredag kan man tage for sig af Food Clubs lækre retter. Fra fredag til søndag stiger prisen en smule til 300 kroner pr. person. 

Læs også

Taxachaufføren Flemming langer ud efter kommunen: 'Cyklister slingrer mellem vores biler'

- Her henter man sin egen mad og tapper sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer - også på hverdage, siger Madklubbens indehaver Anders Aagaard.

Og hos Madklubben har man kastet sin kærlighed på buffetkonceptet, der ikke længere skal være kedeligt eller dårligt.

Det bliver uformelt og hyggeligt, når Madklubben slår dørene op og inviterer indenfor i deres nye Food Club. Foto: Madklubben

- Det her er et anderledes koncept. Buffetkoncepter er ofte forbundet med dårlig kvalitet og sådan lidt udskældt. Men vi tror faktisk at det kan blive rigtig godt. Med god øl og vin til kvalitetsmad, så kan det blive en god oplevelse og noget helt nyt, siger Kaspar Mørk Arianto, der er pr- og pressechef hos Madklubben, til KBH.dk.

Præcis hvad der ender på menuen varierer fra dag til dag efter årstiden. Foto: Madklubben

Kaspar Mørk Arianto lover, at Food Club byder på et ‘overdådigt tag-selv bord med masser af grønt, bæredygtigt kød og lidt lækkert sødt til ganen’. Idéen bag konceptet skal få endnu flere til at gå ud og spise uden at bekymre sig om regningen sidst på aftenen.

- Du betaler en fast pris, når du går ind ad døren og en stor fadøl koster ikke ekstra. Og det tror vi kan give noget, til andre gæster, som studerende eller andre, der måske ikke har råd til at spise meget ude, men som gerne vil have en god oplevelse alligevel, siger Kaspar Mørk Arianto til KBH.dk.

Læs også

Enrique Iglesias kommer til Royal Arena

Samtidig vil Food Club udfordre kokkene i køkkenet, når der er overskudsvarer fra én af restaurantkædens 15 andre restauranter, der kan bruges.

Desuden indgår Food Club også et samarbejde med TooGoodtoGo, hvor man for meget billige penge kan afhente restaurantens overskydende mad sidst på aftenen for meget små penge.  

Food Club slår dørene op til januar i de lokaler, hvor Madklubben Nørrebro tidligere lå.

Men allerede her i december kan nysgerrige københavnere og besøgende komme til flere prøvemiddage for kun 200 kroner pr. person. Det sker 20. december, 21. december og 22. december, og billetter til 'prøvemiddagene' kan købes her.

Hvad sker der: Food Club
Hvor sker det: Sortedam Dossering 7C, 2200 København N
Hvornår sker det: Åbner officielt i januar

Ny dessertbutik byder på søde lækkerier i Nyhavn - men kun til på lørdag

 

 

 

 

 

 

 

 

Oplevelser i København