5 tips til dig der ikke ved, hvad du skal spise til aftensmad

Det er ingen hemmelighed, at mange af os bruger alt for lang til på at finde ud af, hvad vi skal have til aftensmad. Forskning viser faktisk, at vi i gennemsnit bruger ca. 40 uger af vores liv på at tænke på, hvad der skal i gryderne samme aften.

 

Det er rigtigt mange timer. Timer, som du sagtens kan bruge endnu bedre, f.eks. ved at spille lidt online bingo på bingohallen.dk.

Ikke desto mindre har vi aldrig snakket mere om mad, hvad det gør ved os, hvordan vi skal spise det, økologi og sundhed. Der er i forvejen al for meget snak og fokus på mad, hvorfor vi anbefaler, at vi begynder at tage lidt lettere på tingene, ikke stresse over det, men i stedet 

1. Tøm køleskabet og spar dankortet

Det hele behøver ikke at være så svært. Hvis du sidder og grubler på anden time over, hvad du skal hive op fra frostboksen i aften, bør du simpelthen tage og åbne dit køleskab og se hvad der gemmer sig for enden af regnbuen. Det er oftest en fantastisk oplevelse at grave lidt dybere i den kolde madtank! Betragt det som en måde at rydde ud på, hvor du både finder vej til middagen, imens du få smidt det ud, som er blevet for gammelt. Vi kan alle blive enige om, at et køleskab, der lugter af gammel ost, er ulækkert. Fastsæt en ugedag, hvor du bruger alt det gode fra gemmerne. Det vil du ikke fortryde!

2. Konfiskér den madblog, du følger

Flere og flere ender i cyberspace, når de skal bliver klogere på mad. Det har et efterhånden utal af danske madbloggere fundet ud af, der derfor har lagt en tung dyne af tvivlsomme retter og dårlig samvittighed over en madkultur, der virkede fint og upåklageligt forinden. De mange blogs har kun det formål at udvide vores horisonter og gøre dansk mad til et eksperiment, der har mistet sit fokus for længe siden. Det eneste det har gjort, er, at vi nu sidder dag efter dag, og ikke kan finde ud af, hvad vi skal have at spise om aftenen. Mit liv uden blogs har gjort det hele meget nemmere. Nu bestemmer jeg selv hvilken suppe, jeg vil have til aftensmad.

3. Slå sten, saks, papir med den person, du ikke kan blive enig med

Denne umiddelbare fromme handling har igennem flere årtier hjulpet uenigheder på rette vej. Med den simple teknik kan man nemlig afgøre selv de tværeste og skrækkelige dilemmaer. Når der ingen vej er til enighedens rige, er det derfor fuldstændig perfekt, at man kan løse problemerne med hjælp fra dine egne hænder og fingre. Står den derfor imellem bearnaise lasagne  og cheeseburger suppe, er det bare frem med klør fem og hive en ’bedst-ud-af-tre’. God fornøjelse

4. Ring til mor og få et godt tip. Den virker hver gang

Når madbloggen ene og alene er skabt til forvirring, er der dog en ’blog’, der aldrig skuffer. En der gavner mere, end den forvirre. Mors madblog! Den gode gryde du fik som lille, vil altid være den enkle vej til et godt måltid. Du kan eventuelt invitere mor og far på middag samme aften, og få en dejlig aften ud af det. De er i forvejen trætte at, at de aldrig ser dig mere. Dette er en glimrende chance for både at catche up med de gamle, og undgå at bruge unødvendige research timer på at få en middag op og stå.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oplevelser i København